O MENI

mateja marinić psiholog

Ja sam Mateja Marinić

mag. rehab. educ.
edukantica transakcijske analize – smjer psihoterapija pod supervizijom
edukantica art ekspresivne terapije
NLP 1. stupanj

Rođena sam 1993. godine u Sisku. Od tada je započeo moj životni put i otkrivanje sebe; onoga tko sam ja, što volim, što jednoga dana želim raditi i na koji način želim pridonijeti okolini u kojoj živim. Kako sam odrasla u jednom malom mjestu u Moslavini, većinu svog djetinjstva sam provela u slobodnoj igri i istraživanju, povezana s prirodom. Između ostalog, voljela sam crtati, fotografirati i čitati knjige. Dan danas su ti dijelovi moga djeteta prisutni u meni. Volim umjetnost, fotografiju, bivanje u prirodi, učiti i istraživati (o sebi i drugima).

Po završetku opće gimnazije, upisala sam Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet na kojem sam stekla zvanje magistre edukacijske rehabilitacije. Kroz studij, praksu i volonitranje sam stekla široka znanja i vještine za rad s djecom s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima, s posebnim interesom za inkluzivni odgoj i obrazovanje.

Osim toga, tijekom studija sam otkrila koliko me, između ostalog, zanima mentalno zdravlje i pružanje takvog oblika podrške te sam 2019. godine upisala edukaciju iz transakcijske analize – smjer psihoterapija i terapije igrom pri Centru Proventus kako bi svoja znanja i vještine dodatno proširila. Od tog trenutka je za mene zasigurno započelo jedno novo životno putovanje.

Danas vodim vlastitu privatnu praksu “Želim znati – centar za osobni i profesionalni razvoj” – mjesto gdje svaka osoba može pronaći podršku, siguran prostor u kojem može izraziti sebe i svoje potrebe uz moju stručnu podršku kao psihoterapeuta pod supervizijom.
Ako želiš više znati o meni i mojem profesionalnom iskustvu slobodno pogledaj moj životopis.

 

Dogovori termin prvog susreta

Slobodno pošalji mail, WhatsApp poruku ili me kontaktiraj putem poziva.
Nećeš čekati dugo, javit ću ti se u vrlo kratkom vremenu 🙂

Javi se putem WhatsAppa

Adresa

Dragojla Kušlana 2
Zagreb, 10000
Hrvatska

Radno vrijeme

Po dogovoru